Yritysneuvonta

Yhtiömuodon muutokset,
siirtyminen sähköiseen taloushallintoon
ja muut neuvontapalvelut

Kasvu-Sillan asiakkaat ovat usein pieniä, alle viisi vuotta toimineita palvelualan yrityksiä. Neuvontatarpeet liittyvätkin siten usein taloushallinnon käytännön järjestämiseen, yrittäjyyden lakisääteisten velvoitteiden tunnistamiseen ja toteuttamiseen, henkilöstön palkkaamiseen, muihin liiketoiminnan muutostilanteisiin sekä verotuksen optimoimiseen. Yhtiömuodon muutoksia olen myös tehnyt useita.

Jos olet tuore yrittäjä ja kaipaat tukea yrittäjyyteesi, ota rohkeasti yhteyttä. Kasvu-Silta palvelee yrittäjiä ympäri Suomen.

Yhtiömuodon muutos toiminimestä osakeyhtiöksi

Kun yritysmuoto muuttuu toiminimestä osakeyhtiöksi, käyn asiakkaan kanssa läpi mitä muutos tasejatkuvuutta noudattaen käytännössä tarkoittaa.

Teemme neuvonnassa mm. seuraavat asiat:

  • Sisältyy pakettiinKäymme läpi, miten yrittäminen eroaa uudessa yhtiömuodossa vanhasta.
  • Sisältyy pakettiinLaadimme osakeyhtiön yhtiösopimuksen liiketoiminnan jatkuvuuden huomioiden.
  • Sisältyy pakettiinTäytämme ja toimitamme PRH:n ja Verohallinnon lomakkeet yhdessä.
  • Sisältyy pakettiinTeemme osakeyhtiön toimeksiantosopimuksen sekä kirjanpidon aloitustyöt (GDPR, rahanpesu, valtuutukset jne.).
  • Sisältyy pakettiinTuki yrittäjälle jatkuu tästä eteenpäinkin: esim. sopimusten uusiminen vakuutusyhtiöiden ja puhelinoperaattoreiden tms. kanssa.
Muu yritysneuvonta – Kasvu-Silta Oy

Sähköiseen taloushallintoon
siirtyminen

Neuvontapalveluita saatetaan tarvita siinäkin kohtaa, kun yrittäjä pohtii sähköiseen taloushallintoon siirtymistä. Ensin on tarpeen kartoittaa, millainen sähköinen ympäristö milloinkin on sopivin. Sitten otetaan ympäristö käyttöön ja tehdään tarvittavat ohjelmistosopimukset sekä valtuutukset. Asiakas saa aina myös perusteellisen opastuksen järjestelmän käyttöön.

Seurantatoimin varmistetaan, että käyttö sujuu jouhevasti ja ongelmatilanteissa ollaan luonnollisesti apuna. On tarpeen myös pohtia mitä tietoja asiakkaan yritys kaipaa ja miten ne saadaan ohjelmiston avulla helposti (esim. kustannuspaikkalaskenta, kassavirran seuraaminen jne.).

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjous!

Kasvu-Silta Oy

Vantaa

Palvelemme arkisin klo 9 – 15.
Ota yhteyttä sähköpostilla
tai soittamalla.

Yhteystiedot